Algemeen   Kinderopvang   Belastingadvies

Administratie

Voor de één een lust, voor de ander een last. Feit blijft dat een correcte administratie een belangrijk onderdeel vormt van uw organisatie. U geeft uw visitekaartje namelijk ook af door maandelijks correcte facturen te versturen en uw klanten te voorzien van alle relevante informatie voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Mijn ervaring is, dat op het gebied van kindadministratie vaak nog veel efficiency te behalen valt.

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan specialist in huis? Ik voer regelmatig quick scans uit op de inrichting van branchespecifieke software, zoals bijvoorbeeld Kocon. Vaak wordt dit gevolgd door een advies om de administratieve verwerking in uw organisatie te optimaliseren. Hiermee kunnen belangrijke besparingen op het gebied van personeelsinzet gerealiseerd worden en verbetert u de klanttevredenheid.

Bent u de administratie liever kwijt dan rijk? Ik bied u graag de mogelijkheid uw kindadministratie geheel uit te besteden. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Ik neem u het (digitale) papierwerk graag uit handen. Uiteraard kan dit ook op tijdelijke basis, bijvoorbeeld tijdens vakantie of zwangerschapsverlof van uw vaste medewerkster.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.